duminică, 28 octombrie 2012

ADN-UL SI PUTEREA CUVANTULUI

Cele mai recente cercetari rusesti explica fenomene ca intuitie,clarviziune,vindecari spontane miraculoase,autovindecari,influenta mentalului asupra climei,etc.
Grazyna Fosar si Frantz Bludorf arat ca ADN-UL poate fi influentat si re-programat prin cuvinte si anumite frecvente.Aceste descoperiri deschid calea unui nou tip de medicina in care Adn-ul poate fi reprogramat folosind cuvinte si anumite frecvente ,deci fara a-l selectiona si inlocui anumite gene.Chirurgia genetica are un concurent redutabil!
Doar 10% din ADN-UL uman este folosit ptr fabricarea proteinelor.Doar aceasta mica parte face obiectul cercetarilor occidentalecunoscute,restul de 90% este considerat material de balast.
Cercetatorii rusi s-au alaturat unor lingvisti si geneticieni hotarati sa descopere adevaratul rol al celei mai mari parti din genomul uman.
Conform acestora,ADN-ul uman nu este doar responsabil ptr construirea corpului nostru,dar serveste si ca depozit de informatii si cale de comunicare,adica un fel de internet,lingvistii rusi au descoperit ca intregul cod genetic ,indeosebi 90% declarata inutila de occidentali respecta aceleasi reguli folosite in toate limbile umane.
Astfel ,ei au comparat regulile sintactice (modul in care cuvintele formeaza fraze si propozitii)si cele gramaticale de baza.Astfel au descoperit ca moleculele alcaline din ADN respecta regulile gramaticale obisnuite folosite in toate limbajele umane.Cu alte cuvinte ,limbajele umane nu au aparut la intamplare ,ci sunt rezultatul ADN-ULUI.
Biofizicianul si biologul rus PIOTR GARIAEV si colegii sai au explorat si comportamentul vibrational al ADN-ului ,adica nr anumitor frecvente asupra acestuia.Concluzia este stupefianta cromozomii vii funct.exact ca si computerele holografice folosind radiatie laser generata endogen chiar in int ADN-ULUI.
Cu alte cuvinte ,ei au reusit sa moduleze anumite modele vibratorii pe o raza laser cu care au influentat ADN-ul si informatia genetica.Si din moment ce structura ADN-ului este aceeasi cu limbajul uman se pot folosi cuvinte si propozitii in mod direct ptr a influentaADN-ul,nefiind nevoie de nici o decodificare.
Acest lucru s-a demonstrat experimental,ADN-UL viu (din tesuturi ,nu in vitro),reactioneaza prompt la razele laser modulate prin cuvinte si propozitii da chiar si la undele radio,daca se folosesc frecv corespunzatoare.In acest fel se explica stiintific de ce afirmatiile ,antrenamentul autogen,hipnoza si gandirea pozitiva.
Este deci normal ca ADN-ul sa reactioneze la limbaj,grupul de cercetatori al l;ui Gariaev a reusit sa demonstreze ca folosind aceasta metoda ,pot fi reparati cromozomii afectati de raze x.Mai mult ei au capturat modele informationale  dintr-un ADN si le-au transmis altuia in acest fel reprogramand  celulele ptr un alt genom.Astfel au transformat embrionii de broasca in embrioni de salamandra ,doar prin transmiterea  modelului informational corespunzator.
In acest fel intreaga informatie  a fost transmisa fara nici un efect secundar ,aceasta reprezinta una din cele mai mari revolutii in stiinta medicala care va duce cu siguranta la transformari uluitoare.
Invatatorii spirituali si esotericicunosteau faptul ca corpul uman este programabil prin limbaj ,cuvinte si gand.Acum s-a demonstrat ,frecventa folosita trebuie sa fie cea corespunzatoare.Fiecare face propria revolutie  interioara.Insa un om cu o constiinta spirituala inalta nu are nevoie de nici un fel de dispozitiv,el nu depinde de nici un aparat ptr a-si  reprograma ADN-UL.
Cercetatorii rusi au descoperit ca ADN-ul uman creeaza tipare morfologice in vid,si produce asa zisele gauri de vierme magnetice,acestea sunt echivalentele microscopice  ale  celebrelor poduri EINSTEIN-ROSEN,care se gasesc in apropierea gaurilor negre cosmice si care  fac legatura  intre 2 pct foarte indepartate ,un fel de scurtatura
ADN-ul atrage astfel de informatii din macrocosmos si le transmite constiintei noastre.Este ca un rezonator multiplu ,ca un aparat de radio capabil sa receptioneze mai multe posturi diferite,in fct de frecventa pe care acestea emit.
Acest proces de hipercomunicare este extrem de eficient intr-o stare de relaxare profunda.Stresul ,grijile obstructioneaza acest proces.Natura foloseste de mii de ani acest fenomen.
Omul modern cunoaste intuitia.Un exemplu in natura.,in cadrul unui musuroi de furnici ,daca regina e separat spatial de colonie,furnicile continua sa construiasca musuroiul,daca insa regina este omorata intreaga activitate din colonie se opreste,nici o furnica nu stie ce sa mai faca,se pare ca regina transmite furnicilorce sa faca prin intermediul constiintei de grup.
In acest moment ,la nivel de umanitate  constiinta individuala este relativ stabila,si se poate creea o noua forma de constiinta de grup,cu adevarat superioara in care putem sa avem acces la intreaga informatie prin intermediul rezonatorului biologic prezent in fiecare celula-ADN-UL-fara sa fim fortati sau manipulati de la distanta in ceea ce priveste informatia.Ca si la internet ,ADN-UL nostru poate sa transmita propriile inform,atii in aceasta vasta retea care este VIATA.
Clima nu poate fi influentata de un singur om,insa poate fi influentata de o constiinta de grup -nimic nou ptr unele triburi care aduc ploaia prin dansurile lor,vremea este puternic influentata de frecventele proprii de rezonanta ale Pamantului,asa numitele Schuman.
Si acum o bomba ,atunci cand un nr foarte mare de oameni se concentreaza asupra aceluiasi scop,s-a demonstrat experimental ca generatoarele de numere aleatoare incep sa ofere nr ordonate,in loc de nr aleatoare,adica o constiinta de grup superioara ,ordonata creeaza ordine in intreg mediu.


GREEG BRADEN



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai? Te rog nu ezita si scrie-mi!