sâmbătă, 4 august 2012

CUM SA IMBUNATATESTI RELATIA CU TINE INSUTI....


Relatia si comunicarea cu tine insuti sunt cele mai importante lucruri din viata ta. Ceea ce vezi si se manifesta acum in viata ta este o manifestare a universului tau interior, pe care tu l-ai creat prin perceptia ta despre tine si despre lume. Felul in care te percepi tu, determina reactiile si felul in care te trateaza ceilalti.

Daca tu nu te respecti, nici ceilalti nu te vor respecta.
Daca tu nu te consideri important, nici ceilalti nu-ti vor acorda importanta.
Daca tu nu te iubesti, nici ceilalti nu te vor iubi.

Totul porneste de la tine, din interiorul tau, de la relatia si comunicarea cu tine insuti.

DE CE este important sa imbunatatesti relatia si comunicarea cu tine insuti?


Relatiile din viata ta sunt mai mult sau mai putin trecatoare, dar relatia cu tine insuti este o constanta. Nu poti fugi de tine oricat de mult ai incerca. In fiecare dimineata cand te uiti in oglinda, te intalnesti cu tine.
Gandurile tale si perceptia pe care o ai asupra lumii si a celorlalti sunt trecute prin filtrul relatiei si comunicarii cu tine insuti.

Fara o relatie buna cu tine insuti, percepi relatiile cu ceilalti distorsionat, fiind  nemultumit si plin de frustrari. Ai tendinta sa dai vina pe ceilalti pentru toate nemultumirile si problemele care apar.

Relatiile si comunicarea cu ceilalti sunt o oglinda a relatiei tale cu tine insuti. Daca tu nu esti multumit de relatiile pe care le ai cu cei din jur, inseamna ca nu ai relatia si comunicarea cu tine insuti potrivite si, ar trebui sa schimbi ceva la tine.


CE ar trebui sa schimbi la tine ca sa ai o relatie buna cu tine insuti?


Ca sa aflii ce sa schimbi, ar trebui sa te autoanalizezi. Sa te privesti obiectiv, sa constientizezi unde te aflii acum si apoi, sa-ti formezi clar in minte o imagine despre tine, a ceea ce vrei sa devii.

Observa ce te deranjeaza la ceilalti si apoi gandeste-te “de ce” te deranjeaza, PE TINE, acest lucru? Nu cumva nu accepti acel lucru la tine? Si neacceptand acel lucru la tine, te deranjeaza si-l respingi la ceilalti?

A venit timpul schimbarii tale

Viata iti spune cu mult timp inainte ca trebuie sa te schimbi, sa te adaptezi. Iti spune chiar si ce trebuie sa schimbi, trebuie doar sa fii atent.

Unul din aceste semne este o tensiune interioara, o nemultumire ca lucrurile nu merg in directia pe care ti-o doresti sau nu decurg lin si armonios.

Scurt dialog:
- Te doare?
- Da, ma doare!
- Ok, ce e de schimbat la tine?
- Pai… nimic, sa se schimbe ceilalti.

Multi gandesc asa cand lucrurile in viata lor nu functioneaza intr-un mod echilibrat si armonios asa cum si-ar dori.
In momentul in care te doare, trebuie sa-ti fie foarte clar ca trebuie sa schimbi ceva la tine. TU trebuie sa schimbi ceva la tine, nu ceilalti.

De ce nu ceilalti? Pentru ca tu te simti nelinistit, tensionat, agitat, nemultumit… Tu simti ca lucrurile nu merg cum ti-ai dori. Tu vrei o schimbare, nu ceilalti.
Degeaba astepti tu sa se schimbe ceilalti ca sa fii tu fericit, pentru ca lucrurile nu funtioneaza asa.

Fericirea vine din interior nu din exterior. Chiar daca se vor schimba ceilalti asa cum iti doresti, tu tot nu vei fi fericit, pentru ca exista ceva ce nu-ti da pace in tine, si pana nu vei descoperi ce, si pana nu vei lua masurile potrivite, lucrurile in viata ta si felul in care te simti, vor fi cam aceleasi.

  •  Ar trebui sa schimbi perceptia despre tine, modul in care te vezi tu. Daca relatiile din viata ta nu sunt cele care te multumesc, pe care ti le doresti, inseamna ca nu ai o parere prea buna despre tine. Deci ar trebui sa lucrezi la imaginea de sine.


  •  Ar trebui sa schimbi felul in care te tratezi tu insuti. Daca tu te vei trata bine, si ceilalti te vor trata bine, cu respect si atentia cuvenita.


  •  Ar trebui sa te ierti si sa iti accepti si punctele slabe, si greselile atunci cand ele se manifesta. Sa te accepti asa cum esti, si cu bune si cu rele si sa nu fii prea exigent cu tine. Uneori, pentru ca nu reusesti sa te ierti, iti sabotezi singur succesul.


  •  Ar trebui sa-ti vorbesti cu respect, frumos si politicos. Bineinteles fara exagerari. Comunicarea cu tine insuti ar trebui sa fie una constructiva, prietenoasa si relaxanta. Ideea este sa te tratezi, asa cum ai vrea sa te trateze altii.



Fa tot ce iti trece prin minte pentru a imbunatati relatia si comunicarea cu tine insuti



Metoda Joaca-te si experimenteaza

Cea mai simpla metoda de a invata ceva, este JOACA. Oamenii au uitat sa se joace. Au uitat cat de multe pot invata jucandu-se. Poate s-a intamplat asta cand au crescut si li s-a spus de catre parinti: “gata cu joaca, acum esti mare”.

Ei bine eu va incurajez sa va jucati si cand sunteti mari. Puteti invata o multime de lucruri prin aceasta metoda. Plus ca, acum cand sunteti mari, puteti controla voi mediul in care va jucati, cand si cat va jucati si mai ales cu cine va jucati.

Oamenii iau lucrurile prea in serios cand e vorba de schimbarea lor sau despre dezvoltare personala, asta daca ii preocupa astfel de lucruri.
Cand iei lucrurile prea in serios incerci sa faci totul perfect, incerci sa-ti faci un plan cat mai profesionist care sa aibe rezultate marete si rapide. Daca cumva aceste rezultate nu sunt pe masura asteptarilor, cei mai multi, marea majoritate, renunta, abandoneaza planul cu ideea ca nu functioneaza.
Joaca-te in comunicarea cu ceilalti adoptand diferite roluri, atitudini si observa care functioneaza, care te fac sa te simti bine, care ti se potrivesc.
Adevarul este ca nevand experienta nu stii inca ce ar trebui facut si cum ar trebui facut ca sa ajungi sa te schimbi si sa te transformi in directia in care iti doresti. Dar experienta se acumuleaza incercand, experimentand, nu vine de la sine.

Faptul ca iti doresti este minunat, este primul pas, dar este o capcana sa incerci sa faci totul perfect de la inceput si sa speri ca o sa-ti iasa din prima.

Exemplu:
Ca bebelus, cand ai inceput sa mergi, ti-a reusit din prima sau ai avut o multime de cazaturi din care ai invatat? Ohoo ce de cazaturi, nu-i asa? Chiar ai mers de-a busilea o perioada.
Sa fim sinceri, nu cred ca ai inceput sa alergi de cum te-ai ridicat in picioare depasind recordul la suta de metri. Ai experimentat! De-a busilea, sprijinindu-te de mobila, poate cu un premergator… folosind aceste incercari ai capatat experienta si doar asa ai reusit si ai invatat in cele din urma sa mergi singur.

Ca observatii:
1. In primul rand nu ai renuntat pana nu ai reusit sa mergi singur.
2. Ai perseverat de la o incercare la alta, ai mers din ce in ce mai mult, mai echilibrat.
3. Nu te-ai lasat descurajat decat pe termen foarte scurt, atunci cand cadeai, iar a doua zi, incercai din nou, folosind informatiile noi pe care le-ai acumulat de la ultimele tentative esuate.
4. Ai fost ajutat, sprijinit si incurajat de parinti.

La fel ar trebui sa faci si in viata. Sa folosesti aceste metode pentru a-ti atinge telurile. Cand simti ca esti depasit de o situatie si nu stii ce ai de facut ca sa-ti atingi obiectivul propus, cauta oameni care sa te sprijine, incurajeze si care sa te ajute. Asta iti va ridica moralul si-ti va da imboldul necesar de a merge mai departe cand esti la pamant si ai tendinta sa renunti.
Pentru a atinge un obiectiv pe care ti l-ai stabilit, pentru a-ti implini visul, pentru a fi un om de succes, trebuie sa NU renunti niciodata, sa perseverezi in incercarile pe care le faci, sa inveti din esecurile prin care treci si daca este nevoie sa cauti sprijin, ajutor si incurajare.


La fel este si cu scopul de a-ti imbunatati relatia si comunicarea cu tine insuti.
Invata, joaca-te, experimenteaza, antreneaza-te, incearca tot ce-ti trece prin minte si simti in inima ca te-ar putea ajuta sa imbunatatesti relatia ta, cu tine si cu ceilalti.

Sa ai o relatie buna cu tine necesita munca, atentie, interes.
Am subliniat intr-un articol anterior “Importanta comunicarii cu tine insuti“, daca doresti il poti citi sau reciti.


Imbunatatirea relatiei si comunicarii cu tine insuti inseamna:


- sa te respecti pe tine insuti,
- sa-ti vorbesti frumos si politicos,
- sa te ierti cand gresesti,
- sa te accepti asa cum esti, constient de faptul ca poti devenii persoana care iti doresti,
- sa inveti sa valorifici si sa apreciezi singuratatea, timpul petrecut cu tine. Daca ai o relatie buna cu tine insuti, ai sa vezi ca n-ai sa te mai simti singur niciodata. Cand vei fii singur, vei stii cum sa valorifici acel timp. Iar cand vei dori sa socilizezi, iti vei suna prietenii si vei iesi din casa.
- sa te joci,
- sa experimentezi,
- sa treci la actiune,
- sa-ti faci curaj si sa indraznesti sa faci lucruri noi, chiar daca ti-e teama,
- sa te autoanalizezi,
- sa-ti pui intrebari si sa cauti solutii. Antreneaza-ti mintea sa caute solutii nu sa-si planga de mila.

In esenta toate acestea inseamna Cunoastere de Sine. Atat cunoasterea calitatilor cat si a defectelor si acceptarea lor. Apoi incercarea de a transforma punctele slabe in puncte tari.



Concluzie Finala!

La sfarsit, daca ar fi sa ramai cu o singura idee din acest articol, as vrea sa fie aceasta:

Relatia si comunicarea cu tine insuti influenteaza toate relatiile tale cu ceilalti. Ceilalti deja te trateaza asa cum te tratezi tu insuti. Fie ca recunosti, constientizezi, accepti sau nu aceste lucruri, ele deja se intampla.




* Daca ti-a placut articolul si iti este de folos, vreau sa-mi lasi un comentariu mai jos in care sa-mi spui:
1. Pe o scara de 1 la 10 cat de bine te cunosti pe tine insuti?
2. Ai vrea sa vin cu informatii si mai detaliate si chiar sa scriu o carte despre Relatia si Comunicarea cu tine insuti?

miercuri, 1 august 2012

DUALITATEA SI FORTA TRIUNITARA

 

http://tomkenyon.com/duality-and-the-triune-force

 
http://tomkenyon.com/duality-and-the-triune-force
Dualitatea si Forta Triunitara
Un mesaj planetar Hathor, transmis prin Tom Kenyon
Traiti intr-un univers dual. Aceasta e natura lui reala. Ea se manifesta ca principiu al contrariilor, in care fortele tind sa aiba reactii egale si opuse. Acest principiu se aplica in fizica universului vostru si la insasi natura constiintei duale in sine.
Aceasta natura duala a universului vostru este influentata de Accelerarea Timpului, prin care treceti acum. Un rezultat net al acesteia este cresterea dualitatii sau polarizarea constiintei umane.
Conflictele polarizate dintre natiuni, comunitati, religii si persoane sunt in crestere. Aceasta stare nefericita de lucruri este de asteptat, intrucat energeticile  planetare si galactice se intensifica.
Mesajul nostru abordeaza o strategie de inaintare prin greutatile provocate de polarizarea crescuta. La drept vorbind, se poate sa fi descoperit deja ca, in unele dintre cercurile voastre sociale, exista un fel de ostilitate si perspective polarizate asupra situatiilor.
Strategia pe care o sugeram se numeste Forta Triunitara.
Ea este o calitate a maiestriei spirituale si va va permite sa inaintati prin polarizare, cu mai multa eficienta si cu o probabilitate mai mare de a materializa ceea ce doriti, spre deosebire de faptul de a fi „prinsi” in dramele de polarizare si conflict.
Principiul este simplu. Ca fiinta umana, aveti tendinta de a fi atrasi spre persoane sau situatii sau de a simti repulsie fata de ele. Aceasta tendinta de a cadea sub influenta atractiei sau repulsiei este, in cea mai mare parte, un act inconstient.
Se poate sa intalniti o persoana si sa va simtiti atrasi catre ea, iar forta sau intensitatea atractiei v-ar putea face sa eliminati alte informatii despre acea persoana. In mod similar, pe masura ce in jurul vostru apar situatii – fie ca sunt sociale, politice sau religioase – v-ati putea simti  atrasi spre aceste situatii, fara sa aveti alte informatii, ce v-ar fi utile sa determinati daca o anumita situatie a fost „justa” sau nu pentru voi.
Acelasi lucru e valabil pentru repulsie. S-ar putea sa va simtiti dezgustati de cineva sau de o situatie si, in mod similar, sa va identificati cu repulsia, privandu-va astfel de alte informatii, ce v-ar putea fi de folos.
1                   Forta Triunitara
Daca ar fi sa va imaginati un triunghi, iar in coltul stang al triunghiului s-ar afla atractia si in coltul drept al triunghiului s-ar afla repulsia, punctul de deasupra celor doua extreme ar reprezenta Forta Triunitara.
Este o perspectiva mentala, ce are atribute spirituale. Ea va da posibilitatea sa planati deasupra situatiei si sa o vedeti din perspective multiple.
Spre exemplu, daca sunteti atrasi spre o persoana si va abandonati acelei atractii, fara sa dati voie sa vina indicii si informatii despre acea persoana, v-ati pus intr-o situatie precara.
Insa, prin faptul de a nu va identifica cu atractia, „plutiti in sus”, spre Forta Triunitara si sunteti liberi sa observati comportamente ce v-ar putea semnala caracterul inadecvat sau natura periculoasa a unei relatii cu acea persoana.
In mod similar, daca sunteti dezgustati de o persoana sau situatie, Forta Triunitara va da posibilitatea sa „planati deasupra” si sa va dez-identificati de repulsie, iar in timp ce sunteti in aceasta stare de dez-identificare, sunteti liberi sa vedeti alte niveluri implicate. Ar putea fi faptul ca aceasta persoana sau situatie este toxica pentru voi sau ar putea fi faptul ca aceasta persoana sau situatie este o oglinda ce va reflecta ceva ce nu va place, in voi insiva.
Intrerupand, pentru o clipa, identificarea voastra, fie cu atractia, fie cu repulsia, sunteti capabili sa vedeti mai clar si sa accesati informatii despre persoana sau situatie, dintr-o perspectiva extinsa.
Cunoasterea inseamna putere, iar Forta Triunitara va ofera acces la puterile innascute ale claritatii. Prin urmare, in aceasta perioada de polarizare umana crescuta si de Accelerare a timpului, sugestia noastra este sa fiti atenti la voi insiva. Atunci cand cadeti sub influenta atractiei, opriti-va o clipa. Renuntati sa va identificati cu atractia. Plutiti deasupra ei, ca sa zicem asa, si angrenati Forta Triunitara. Faceti acest lucru pentru a  intra in relatie – fie ca este cu o persoana sau cu o situatie – cu ochii deschisi.
Daca sunteti dezgustati de o persoana sau de o situatie, opriti-va o clipa si dez-identificati-va de aversiunea fata de persoana sau de situatie. Plutiti deasupra situatiei sau persoanei, ca sa zicem asa, si angrenati Forta Triunitara, ca sa vedeti mai in profunzime – sa percepeti cu mai multa claritate – daca aceasta persoana sau situatie este toxica sau daca este o oglinda pentru ceva din voi insiva, pe care trebuie sa il transformati.
Pe masura ce patrundeti si mai adanc in faza de polarizare a procesului de inaltare planetara, Forta Triunitara va poate ajuta foarte mult, atunci cand treceti prin aceasta perioada dificila, de conflict personal, interpersonal si colectiv crescut.
2                   Hathorii
1 iulie 2012
Gandurile si remarcile lui Tom
Perceptia este, intr-adevar, relativa celui care percepe. Iar aceasta relativitate a perceptiei nu este mai evidenta, consider eu, ca in relatiile dintre noi.
Mai mult decat atat, de catva timp (adica in ultimele cateva luni) am observat ca polarizarea relatiilor umane e in crestere.
De buna seama ca au existat dintotdeauna diferente de opinie. Iar conflictele dintre persoane si natiuni nu sunt mai deloc ceva nou. Istoria e presarata de incidente ale unor ciocniri distrugatoare si dezastruoase intre indivizi, precum si intre religii si culturi.
Insa lucrul la care se refera aici Hathorii este o crestere a perceptiilor si convingerilor polarizate, in randul oamenilor.
Ei sunt de parere ca aceasta crestere perturbatoare a polarizarii are loc ca urmare a energeticilor prin care trecem cu totii (adica schimbarile din Soarele nostru, precum si ritmurile de evolutie accelerata, provenite din Soarele Central al galaxiei noastre si din spatiul cosmic) si a faptului ca suntem supusi efectelor extreme ale Accelerarii Timpului.
La finalul sedintei, Judi i-a intrebat cat de mult timp considera ei ca va continua aceasta perioada de polarizare crescuta. Ei au raspuns ca este greu de identificat coordonatele temporale exacte, insa perceptia lor este ca aceasta polarizare extrema, a perceptiei umane, va continua cel putin optsprezece luni, pana la doi ani – daca nu si mai mult. In plus, ei se asteapta ca intensitatea polarizarii sa creasca – si nu sa scada – in aceasta perioada. Judi i-a mai intrebat despre caracterul straniu al experientei polarizarii si s-a interesat daca au de oferit mai multe precizari. Ei au raspuns ca o parte din dificultatea prin care noi, oamenii, trecem este faptul ca intensitatea energeticilor planetare si galactice sunt atat de extreme, incat scurtcircuiteaza adeseori procesarea cognitiva. Drept rezultat, oamenii pot deveni si mai imprevizibili si irationali decat de obicei.
Daca perceptiile si predictiile lor sunt exacte, atunci ar fi intelept sa gasim o cale maiastra de a trece cu bine printr-o astfel de perioada de dezacord interpersonal, cultural si religios crescut.
3                   Forta Triunitara
Dupa parerea mea, ideea de Forta Triunitara este simplitate hathoriana, la modul superlativ.
Daca aveti inclinatia de a imagina lucruri in mod vizual, ganditi-va la un triunghi. Plasati forta de atractie in coltul din stanga si forta de respingere in coltul din dreapta. Varful triunghiului, de deasupra celor doua colturi, este perspectiva Fortei Triunitare. Cu ajutorul acestei perspective, putem privi in jos, vazand sau percepand lucruri pe care s-ar putea sa nu le vedem sau sa le percepem, atunci cand suntem prinsi in miscarea de atractie sau respingere.
Fireste ca triunghiul e doar o metafora. Ceea ce faceti, in realitate, este sa va mariti constienta, ca sa nu mai fiti fermecati de forta de atractie sau de forta de respingere. Din aceasta stare de non-identificare cu niciuna din stari (atractie sau respingere), puteti percepe mai bine informatii ce v-ar putea fi utile in procesul de luare a deciziei.
Ca sa angrenam Forta Triunitara, se impune sa facem o schimbare in procesul nostru de gandire, iar aceasta schimbare inseamna sa renuntam la auto-identificare.
In loc sa ne grabim si sa facem lucrul uman si normal, de a ne identifica cu atractiile sau cu repulsiile noastre, intervenim temporar in reactiile noastre automate, in scopul de a dobandi informatii pretioase.
Genul de informatii pe care il putem accesa, atunci cand suntem intr-o stare de non-identificare, este calitativ diferit de genul de informatii pe care il accesam atunci cand suntem prinsi in intensitatea momentului.
Pe langa sistarea procesului de auto-identificare, Hathorii sugereaza o schimbare a perspectivei spatiale, ca un alt pas de a angrena Forta Triunitara:
Atunci cand sunteti sub influenta atractiei, opriti-va o clipa. Renuntati sa va identificati cu atractia. Plutiti deasupra ei, ca sa zicem asa, si angrenati Forta Triunitara. Faceti acest lucru pentru a  intra in relatie – fie ca este cu o persoana sau cu o situatie – cu ochii deschisi.
Daca sunteti dezgustati de o persoana sau de o situatie, opriti-va o clipa si dez-identificati-va de aversiunea fata de persoana sau situatie. Plutiti deasupra situatiei sau persoanei, ca sa zicem asa, si angrenati Forta Triunitara, ca sa vedeti mai in profunzime – sa percepeti cu mai multa claritate – daca aceasta persoana sau situatie este toxica sau daca este o oglinda pentru ceva din voi insiva, pe care trebuie sa il transformati.
Daca v-ati dezvoltat aptitudinile spatiale, va veti putea imagina plutind deasupra situatiei sau interactiunii, putandu-va observa ca fiind atrasi sau respinsi. Aceasta separare spatiala – a unei parti care „observa”, de o parte care „reactioneaza” – poate fi foarte utila in intreruperea tiparului de identificare cu reactiile noastre (adica atractie sau respingere). Dar daca nu aveti acest gen de aptitudine spatiala, va va fi greu sa faceti acest lucru.
Daca nu puteti „pluti deasupra situatiei sau persoanei” fata de care reactionati, nu va faceti griji. Actiunea principala, necesara angrenarii Fortei Triunitare, este ca doar sa opriti procesul vostru de auto-identificare, astfel ca sa puteti percepe noi genuri de informatii despre situatie sau persoana.
A fi om inseamna a avea atractii si repulsii. Este doar o parte din ecuatia omului-mamifer. Toate animalele au o reactie biologica innascuta, care le impinge spre ceva (atractie) sau le indeparteaza de acel ceva (repulsie). Iar Hathorii nu ne sugereaza sa eliminam acest gen de reactie biologica. Ei spun doar ca, atunci cand ne intrerupem temporar auto-identificarea cu acele reactii, in constiinta noastra se deschid usi (metaforic vorbind). Ne devin accesibile noi viziuni si o noua intelegere si, cu acea cunoastere, putem crea si co-crea cu mai multa maiestrie.
Daca suntem, totusi, prinsi in entuziasmul atractiei sau in frica repulsiei, de multe ori, nu reusim sa vedem sau sa percepem „codurile rosii” ori alte informatii cruciale, despre persoana sau situatie.
Cate relatii si/sau situatii „negative” am fi putut cu totii evita, daca am fi putut „vedea” acele lucruri pe care le-am ignorat in momentul  de atractie puternica (sau de repulsie, in unele cazuri)?
Sunt de parere ca folosirea acestei metode impune o disciplina personala. Iar ea reclama ca noi sa evitam intoxicarea emotionala ce are loc atunci cand chiar suntem prinsi intr-o atractie sau repulsie puternica.
Si, la fel ca si cu numeroasele aspecte ale vietii noastre emotionale, uneori, acest lucru este mai usor de spus, decat de facut.
Eu cred insa ca disciplina emotionala merita cu prisosinta efortul. Ea ea ne va conduce, cel putin, la o intelegere psihologica mai profunda – iar acesta este un lucru bun.
Insa, in afara de asta, angrenarea Fortei Triunitare ne poate ajuta ca si creatori si co-creatori, dandu-ne access la niveluri superioare de informatii despre [cu] cine sau [cu] ce am putea intentiona o co-creare cu. [n.tr. ‘eroare’ intentionata, vezi mai jos explicatia!]
Apropo, in mod intentionat am incheiat fraza de mai sus cu o prepozitie. Prepozitiile stabilesc relatii intre cuvinte, asa cum forta de atractie sau respingere stabileste o relatie intre oameni. Desi unii gramaticieni nu sunt de acord in privinta corectitudinii de a incheia o propozitie cu o prepozitie, altii subliniaza ca, uneori, este necesar. Prin urmare, mie – si multor altor iubitori ai stilului de exprimare – mi se pare ca regula prepozitiei este, de fapt, un mit. Unele mituri mor lent. In aceasta privinta, mitul prepozitiei a fost tenace, aparat, asa cum a fost, de dogma gramaticienilor inflexibili.
Comentariul meu de aici nu se refera pe atat de mult la gramatica, cat se refera la sintaxa vietilor noastre. Prin sintaxa vietilor noastre inteleg ordinea si relatiile din experientele noastre – dupa cum le stabilim sa fie. Atunci cand este modificata sintaxa (ordinea) intr-o propozitie sau in viata noastra, se poate produce o bresa in perceptie, iar prin acea bresa pot lua nastere noi lumi de perceptie.
Multi dintre noi au fost ingraditi de un alt mit – mitul ca nu putem sau nu ar trebui sa ne cream (sau re-cream) viata, asa cum vrem noi ca ea sa fie.
In acest context, Forta Triunitara este, in mod fundamental, o metoda de schimbare a sintaxei (ordinii), atat a perceptiei noastre, cat si a vietii noastre mentale/emotionale. Prin bresa (sau portalul) ce apare, atunci cand sintaxa e modificata, suntem mai capabili sa intrezarim noi posibilitati.
4                   Tom Kenyon
© 2012 Tom Kenyon  Toate drepturile rezervate   www.tomkenyon.com
Puteti face copii ale acestui mesaj si sa le distribuiti, in orice mijloc de comunicare in masa doriti, atat timp cat nu percepeti bani pentru el, nu il modificati in niciun fel, mentionati autorul si includeti intregul anunt prezent, privind drepturile de autor.
Daca doriti sa primiti Mesaje Planetare Hathor ulterioare, accesati website-ul (www.tomkenyon.com) si faceti click pe Contact. Urmati indrumarile de a va fi trecut numele pe lista noastra de abonati la mesajele Hathor sau de a primi stiri la zi, despre calendarul lui Tom – sau ambele. Nu distribum nimanui informatii privind adresele de email.
 
Ana Nicolai Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
http://reconectarea.com/index.html
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner

http://www.thereconnection.com/